Faste træf datoer for Royal Enfield Klub Danmark

Nu er der ingen undskyldninger – sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Mine damer og herre, så er det tid til tilmeldingen General forsamlingen 2023. Klubbens højdepunkt og fest. Som altid på MC Touring Camp, Nødagervej 32 A, 8560 Kolind

Der er 2 hytter, 21-22, med 8 sengepladser og 4 pladser på hems. Resten ligger i telt. Kun medlemmer af klubben, Royal Enfield klub Danmark, kan tilmelde sig hytteplads. Alle andre er selvfølgelig velkommen, dog har gæster ikke stemmeret til generalforsamlingen, men er meget velkommen til at snuse til vores RE og tage en snak med medlemmerne. Så er chancen for at melde sig ind også tilstede. 👍👍

Så fat blyanten og sæt kryds i kalenderen d 9-11/6. Lørdag kl. 10.00 er der general forsamling. Resten af tiden køretur, fest og hygge.

NYT NYT NYT NYT


3Som I har læst tidligere, så har Touring Camp afviklet alle former for mad. Det er et stort ØV, men det skal ikke tage pusten af os. Jeg har snakket med Formanden, Søren, og vi er enige om at weekenden skal forløbe således.
Fredag mødes vi som altid på campen. Der skal jeg have uddelegeret til mange folk at tage forskellige ting med til aftensmad, grill. Afventer lige om campen har en grill de tænder op. Hvis ikke så finder jeg en pizza bar, der kan leverer diverse pizza. Lørdag holder vi general forsamling kl 10 som sædvanligt og kl 11 til 13 kommer der måske opvisning af Royal Enfield og der skal vi være med sammen med vores maskiner. Kl 13 kører vi tur og slutter turen ved 17 tiden hvor vi spiser aftensmad ude. Hjemme igen på pladsen kan vi gå til øllet og hygge.
Begge dage sørger Søren for at hente morgenbrød, holder igen på øllet så han kan køre. Det bliver lidt primitivt men sådan er det. Vil man have noget ekstra at spise, må man selv tage det med. Lad os prøve om det ikke kan lade sig gøre. Vi må tage en snak på general forsamlingen hvad vi gør i fremtiden hvis Touring Camp vil fortsætte med at spænde ben for sig selv. Måske vi er heldige og Campen bliver solgt og der kommer normale tilstande igen.
Angående betaling af morgenmad, foreslår jeg vi deler beløbet ligeligt mellem os når Søren kommer med regningen. Han har mobilpay går jeg ud fra.
Ja det er så det, håber I er med på den, og husk flere tilmeldinger er velkomne. Mon ikke det bliver næsten lige så sjovt som altid.
Vel mødt.

Tilmelding kan også gøres her: